TREZOR recension


När det är dags för dig att skaffa en hårdvaruplånbok, betyder det att du har tillräckligt stor mängd av Bitcoin eller Ether för att behöva spara dem någonstans där det är säkert, och oåtkomligt för någon annan än dig. Eller så är du helt enkelt en försiktig person som fördrar att skydda sin personliga integritet lika mycket som säkerhetsnycklarna till mynten.

I vilket fall som helst så är TREZOR Wallet en utav de bästa hårdvaruplånböckerna som använts sedan en bra tid tillbaka. Läs vidare för att ta reda på lite mer detaljer och lära dig mer om TREZOR och hur du kan använda den som en Ethereum Wallet.

Köp en TREZOR Wallet här och skydda dina Bitcoin och Ether från hackers, låt ingen stjäla dina kryptovalutor.

Vad är en TREZOR Wallet?

TREZOR är en hårdvaruplånbok där du kan spara dina Bitcoin, Ethereum (eller annan kryptovaluta) offline, långt borta från internettjuvar. Denna hårdvaruplånbok fungerar utmärkt som ett kassaskåp för dina besparingar.

Men till skillnad från ett vanligt kassaskåp, är den mycket liten och du kan lätt att ha med den i fickan eller stoppa ner den i väskan när du ska någon stans. Du kan välja den färg du vill ha på plånboken, men alla kommer i samma storlek och modell.

Den är lite smalare nedåt slutet och är inte större än ett USB-minne, kanske snäppet bredare, men däremot lätt och tunn. Den har en skärm och två knappar på framsidan. Det finns personer som har utsatt TREZOR för fysiska prov, för att se hur känslig den är för slag och fukt.

Den verkar kunna tåla både hårda fall och eventuell kontakt med vatten, och kunna fungera solklart efteråt. Tips: Tappar du din TREZOR Wallet någon gång direkt i en pöl, ett glas vatten eller liknande, så kan du först stoppa i den i en påse med okokt ris, innan du prövar att sätta på den igen.

TREZOR – En välbeprövad hårdvaruplånbok

Det underbara med en hårdvaruplånbok är att du har obegränsat med plats. Du kan alltså lägga till så många mynt som du vill. Du kan även investera i olika kryptovalutor och använda olika plattformar, som Eitcoin, Ethereum, Altcoin, Dash och Xcash.

TREZOR är Open Source, och fungerar med alla vanliga operativsystem. 2 Factor Authentication gör den säker att använda för dig, och svår eller näst omöjlig att använda i någon annans händer. Så du kan vara lugn även om datorn fungerar dåligt eller drabbas utav ett virus. Dina nycklar kommer ändå vara helt oåtkomliga på TREZOR.

Priset kan vara lite högre än andra, nyare, modeller som finns ute på marknaden. Men vill du vara på den säkra sidan så kan du alltid lita på TREZOR, den har när allt kommit omkring varit med länge i branschen. Om du planerar att köpa Ethereum och spara under en längre tid, är det rekommenderat att använda en hårdvaruplånbok som TREZOR.

Här på TREZORs officiella hemsida kan du läsa mer om leveranstider, en hårdvaruplånbok ger dig extra skydd mot virus och hackers.

Hur använder man TREZOR Wallet?

Du använder en TREZOR Wallet genom att koppla den till datorn med en USB-kabel. Hårdvaruplånboken kommer då att starta direkt. Du ser att TREZOR har startat när bilden av ett hänglås kommer upp på den lilla skärmen. När programmet öppnats, kommer du att få skriva in samma kod på datorn som den som visas på skärmen. Du kommer också att kunna och bekräfta inloggning eller överföringen genom att klicka på knapparna som finns på enheten.

Som vanligt kan du när du loggat in med kod, och eventuellt PIN-kod, att kunna se exakt hur det står till i ditt lilla personliga kassaskåp. Hur mycket Ether och Bitcoin du har, vilka kryptovalutor, dina transaktioner och all annan information.

Tänk dock på att även göra en säkerhetskopiering, ifall du blir av med själva enheten. En säkerhetskopia, som fungerar lite olika beroende på hårdvaruplånboken, bör helst bevaras offline om det går. Alltså långt bort från hackers. Med en TREZOR Wallet och en säkerhetskopiering så kan du sova lugnt om nätterna.

Trezor

Trezor
10

Användarvänlighet

10.0 /10

Säkerhet

10.0 /10

Stödjer Ethereum

10.0 /10