Köpaethereum.se är en informationsportal för dig som är intresserad av kryptovalutor och Ethereum. Här finns information sammanställd kring den decentraliserade plattformen.

Dessutom har vi jämfört och recenserat olika Ethereum wallets som man kan använda för att köpa Ethereum.

Vi hoppas att du som läsare finner webbplatsen användbar, vi försöker att få korrekt information, men det kan inte garanteras och fel kan förekomma. Informationen på denna sida bör ej tas som finansiell rådgivning.

Observera att all handel innebär risk. Handla enbart med kapital du har råd att förlora.

Vi bakom köpaethereum.se är några svenska kryptovaluta entusiaster som har ett stort intresse för Ethereum. Vi har följt utvecklingen av blockkedjetekniken i flera år och tror starkt på att det här är framtiden.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar, vi svarar på mail så snart vi kan. Om du vill veta mer om hur cookies, datalagring och personliga uppgifter används av den här webbplatsen så kan du läsa mer i vår webbplatspolicy.

Använd kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi uppmanar dig att inte ange några personuppgifter eller annan känslig information i ditt meddelande. Ditt namn och den mail du anger för kontaktformuläret kommer ej att användas för utskick eller att registreras. Informationen kommer endast att användas för den mailkonversation som behövs för att vi ska kunna svara på din förfrågan.