eToro Recension

Handla med Ether på eToro

När man börjar använda sig av kryptovaluta, öppnas dörrar till många nya möjligheter. eToro är en välkänd handelsplattform och ett bra alternativ för dig som vill trada Bitcoin, Ethereum och många andra kryptovalutor. eToro accepterar svenska kunder och fungerar utmärkt att använda ifrån Sverige. Handelsplattformar som eToro används i stor utsträckning för handel med kryptovaluta men det gäller att vara påläst så att man investerar i Ethereum på rätt sätt. Det behövs en ordentlig handelsplattform som inte har något fuffens för sig för att kunna investera med säkerhet och tjäna in pengar utan rädsla för att råka ut för en scam.

Besök eToro här om du vill skapa ett konto och komma igång på en gång!

All handel innebär risk. Handla enbart med kapital du har råd att förlora. Handel på marginal innebär hög risk och är inte lämplig för alla investerare. Innan du bestämmer dig för CFD-handel bör du noggrant överväga dina investeringsmål och erfarenhetsnivå.

En användarvänlig handelsplattform

Bland de säkraste handelsplattformarna befinner sig eToro. Det är en virtuell investeringsplattform som kan användas utan att att du först måste ha en digital Ethereum Wallet. Denna särskilda handelsplattform fungerar som ett socialt nätverk där vem som helst kan skapa sig ett konto helt utan kostnad. I likhet med Facebook, så kommer ett eToro konto att ha sin profilbild, diverse kontaktinformation och flera olika alternativ som gör det enkelt att investera kryptovaluta och observera hur andra användare opererar sina investeringar. Detta ger dig möjlighet att skapa finansiella relationer och informera dig om hur du bäst kan använda din kapital för Ethereum, Bitcoin eller andra investeringar.

Så fungerar eToro

Varje användare kan investera en särskild summa pengar, i till exempel olika företag. Man kan investera från och med $200. Men, om man inte riktigt vet hur man ska investera eller vad man ska investera i då? Inga problem. Hos eToro kan man faktiskt följa andras verksamhet och investeringar i kryptovalutor som Ethereum och Bitcoin. Du har alltså möjligheten att följa personer som är professionella inom investering och trading.

För att börja följa en person behöver du bara gå in på deras profil, klicka på “copy” och genast används en del av dina tillgångar (man bestämmer själv hur mycket) för att göra samma inversioner som dessa användare gör, gjort eller kommer att göra. För att alltid se till att investeringarna går åt rätt håll, är det bäst att logga in och kontrollera din profil regelbundet. Gör man inte det, kan man förlora ganska mycket på en annan användares dåliga affärsval.

Som svensk kan du gratis skapa ett konto på eToro genom att klicka här. Du får då tillgång till tusentals professionella investerares profiler som du enkelt kan följa.

Vad finns det för fördelar med att följa andra på eToro? Jo, nämligen att om man väljer att följa och likna en trader som har ett bra register av goda val, så kan man snabbt inse att följa dennes steg kommer att ge bra resultat till en själv. Varje eToro-profil visar om en användare har vunnit eller förlorat på sina investeringar. Detta gör det lättare för dig att hitta rätt investeringar.

Är eToro säkert? Självklart. Ingen användare på eToro kan redigera sina register av investeringar för att visa falsk framgång, utan endast äkta verksamhet blir synlig på profilen. Detta gör det fullständigt omöjligt att ljuga, och därmed lättare att lita på en trader som man vill följa och kopiera. Dessutom övervakas eToro av europeiska finansiella investeringsföretag, så eToro fyller alla finansiella krav i Europa.

Handla med Bitcoin och Ethereum på eToro

Hos eToro hålls man alltid underrättad om hur det går med investeringarna i kryptovalutor som Ethereum. Nyheter om ens egna investeringar, nytt om företagen som hanterar ens mynt och hur det går för traders som man följer och kopierar m.m. uppdateras ständigt. Genom denna ständiga ström av ny information kan man veta när det är dags för att ändra metod, sluta att följa en annan användare, ta ut dina vinster o.s.v. Allt genom några få klick med datormusen, eller på plattan. Man kan säga att om man i regel kan använda Facebook, så kan du använda eToro.

Du kan få ut dina pengar via banköverföring, Paypal eller Neteller. Mer information kan du hitta på eToros hemsida. När det kommer till betalningen kan man klassificera eToro som en av de bästa. Pengarna betalas snabbt och punktligt. eToro passar bra i Sverige, eftersom man kan använda många olika kryptovalutor, bland annat Ethereum eller Bitcoin. Sammandraget är eToro väldigt lätt att använda, helt lagligt och säkert också. Det har aldrig varit lättare att investera!

Observera att handel på marginal innebär hög risk och är inte lämplig för alla investerare. Innan du bestämmer dig för CFD-handel bör du noggrant överväga dina investeringsmål och erfarenhetsnivå.

eToro

eToro
10

Användarvänlighet

10.0 /10

Säkerhet

10.0 /10

Utbud

10.0 /10