Handla med Ether på eToro

eToro är en välkänd handelsplattform och ett bra alternativ för dig som vill trada Ethereum, Bitcoin och många andra kryptovalutor. Handel sker genom så kallade CFD:er och du äger aldrig den underliggande tillgången, det vill säga Ethereum eller annan kryptovaluta.

  • Erbjuder handel med: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Dash (DASH), EOS (EOS), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), LTC (Litecoin), NEO (NEO), Stellar (XLM), Ripple (XRP)
  • Öppettider för handel: Dygnet runt

 

All handel innebär risk. Handla enbart med kapital du har råd att förlora, du kan förlora mer än det satsade kapitalet. Handel på marginal innebär hög risk och är inte lämplig för alla investerare. Innan du bestämmer dig för CFD-handel bör du noggrant överväga dina investeringsmål och erfarenhetsnivå.

eToro accepterar svenska kunder och fungerar utmärkt att använda ifrån Sverige. Handelsplattformar som eToro används i stor utsträckning för handel med kryptovaluta men det gäller att vara påläst så att man investerar i Ethereum på rätt sätt.

Det behövs en ordentlig handelsplattform som inte har något fuffens för sig för att kunna investera med säkerhet och tjäna in pengar utan rädsla för att råka ut för en scam.

 

En användarvänlig handelsplattform

Bland de säkraste handelsplattformarna befinner sig eToro. Det är en virtuell investeringsplattform som kan användas utan att att du först måste ha en digital Ethereum Wallet.

eToro fungerar som ett socialt nätverk där vem som helst kan skapa sig ett konto helt utan kostnad.

I likhet med Facebook, så har en användare på ett eToro konto en publik profilbild och samt en personlig profil. Det finns flera olika alternativ som gör det enkelt att investera i kryptovaluta och observera hur andra användare har placerat sina investeringar.

Detta ger dig möjlighet att skapa finansiella relationer och informera dig om hur du bäst kan använda ditt kapital för Ethereum, Bitcoin eller andra investeringar.


Så fungerar eToro

Varje användare kan investera en viss summa pengar, i till exempel olika företag. Man kan investera från och med $200.

Men, om man inte riktigt vet hur man ska investera eller vad man ska investera i då? Inga problem. Hos eToro kan man faktiskt följa andras verksamhet och investeringar i kryptovalutor som Ethereum och Bitcoin.

Du har alltså möjligheten att följa personer som är professionella inom investering och trading.

Som svensk kan du gratis skapa ett konto på eToro genom att klicka här. Du får då tillgång till tusentals professionella investerares profiler som du enkelt kan följa.

Innan du bestämmer dig för CFD-handel bör du noggrant överväga dina investeringsmål och erfarenhetsnivå. Du kan förlora hela ditt satsade kapital.

För att börja följa en person behöver du bara gå in på deras profil, klicka på “copy” och genast används en del av dina tillgångar (man bestämmer själv hur mycket) för att göra samma inversioner som dessa användare gör, gjort eller kommer att göra.

För att alltid se till att investeringarna går åt rätt håll, är det bäst att logga in och kontrollera din profil regelbundet. Gör man inte det, kan man förlora ganska mycket på en annan användares dåliga beslut.

Vad finns det för fördelar med att följa andra på eToro? Jo, nämligen att om man väljer att följa och kopiera en trader som historiskt sett har gjort bra val, så har man möjligheten att ta del av dennes investeringsstrategi.

Varje eToro-profil visar om en användare har vunnit eller förlorat på sina investeringar. Detta gör det lättare för dig att hitta rätt investeringar.

Är eToro säkert? Självklart. Ingen användare på eToro kan redigera sina register av investeringar för att fejka sin framgång, endast faktiska resultat blir synlig på profilen.

Detta gör det fullständigt omöjligt att ljuga, och därmed lättare att lita på en trader som man vill följa och kopiera.

Dessutom övervakas eToro av europeiska finansiella investeringsföretag, så eToro fyller alla finansiella krav i Europa.

Handla med Bitcoin och Ethereum på eToro

Hos eToro hålls man alltid underrättad om hur det går med investeringarna i kryptovalutor som Ethereum.

Nyheter om ens egna investeringar, nytt om företagen som hanterar ens valutor och hur det går för traders som man följer och kopierar m.m. uppdateras ständigt.

Genom att alltid ha ett uppdaterat informationsflöde så vet man om man behöver ändra sin strategi.  Du kan alltid sluta att följa en annan användare, ta ut dina vinster o.s.v.

Allt genom några få klick med datormusen, eller på surfplattan. eToro finns även som app för mobilen. Man kan säga att om man i regel kan använda Facebook, så kan du använda eToro.

Du kan få ut dina pengar via banköverföring, Paypal eller Neteller. Mer information kan du hitta på eToros hemsida.

När det kommer till utbetalningen kan man klassificera eToro som en av de bästa. Pengarna betalas snabbt och punktligt.

eToro passar bra i Sverige, eftersom man kan ta positioner i många olika kryptovalutor, bland annat Ethereum eller Bitcoin.

Sammanfattningsvis är eToro väldigt lätt att använd och en säker plattform för dig som inte vill köpa direkt i kryptovaluta.

Observera att handel på marginal innebär hög risk och är inte lämplig för alla investerare. Innan du bestämmer dig för CFD-handel bör du noggrant överväga dina investeringsmål och erfarenhetsnivå.

eToro

10

Användarvänlighet

10.0/10

Säkerhet

10.0/10

Utbud

10.0/10