Om Coinbase

Coinbase är ett företag från Kalifornien som startades i juni 2012. Sedan dess har företaget växt till över 20 miljoner användare, som alla använder Coinbase som en digital plånbok och för transaktioner med fiat valutor och kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

  • Utbud av kryptovalutor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash.
  • Öppettider för handel: Dygnet runt
  • Accepterade betalningsmetoder: SEPA banköverföring, kredit- och betalkort, eurobankkonto.

 

Företaget centrerar sin verksamhet runt tillit och trygghet, detta gör att deras säkerhet, kundsupport och design håller en otroligt hög standard.

När du väljer Coinbase för dina Bitcoin och Ether så väljer du ett företag som strävar mot ett globalt, öppet finanssystem. Målet är en större ekonomisk frihet och ökad jämställdhet i världen.

Coinbase har en långsiktig plan att under tio års tid ge alla med en smartphone möjligheten till samma finanshantering, möjligheten att förverkliga sina idéer och därefter nå ut till en kundkrets som sträcker sig världen över.

Företaget präglas av en god atmosfär på arbetsplatsen, där varje individ får möjlighet att utvecklas, ge och få feedback, och utforska nya sätt att förmedla information och förbättra situationen för många.

 

köpa ethereum coinbase

Användarvänlighet

För den som vill komma igång med digitala plånböcker är Coinbase Sverige ett mycket bra alternativ. Hemsidan är lättnavigerad och har en kompetent support som du kan vända dig till om det skulle uppstå frågor.

Coinbase strävar mot att göra kryptovaluta snabbt och enkelt att använda, så om du föredrar att ha din digitala plånbok i din smartphone erbjuder Coinbase en app som fungerar på både iOS och Android.

Med Coinbase kan du både sälja och köpa, spara och göra uttag med en rad olika valutor. För närvarande stöds Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), och Bitcoin Cash (BCH).

Det finns med andra ord flera stora kryptovalutor som du kan investera i. Du kan enkelt köpa Ethereum via Coinbase.

Så fungerar Coinbase

Det är enkelt att börja använda kryptovaluta! Det första du gör att skapa ett konto hos Coinbase. Då får du ett säkert ställe att förvara dina Bitcoin eller Ethereum, och smidiga betalningsmetoder som gör att du kan omvandla din lokala valuta både till och från digital valuta.

När ditt konto är skapat kan du ansluta ditt bankonto, kreditkort eller bankkort.

Sedan får du genomföra ett antal verifikationer innan du kan börja använda ditt konto. Detta för att öka tryggheten för dig som kund och försäkrar att dina tillgångar är skyddade. När verifikationen är klar kan du börja handla!

Efter att du har gjort ditt första köp så genomför Coinbase transaktionen och dina Ethereum levereras till dig. Coinbase fungerar alltså utmärkt som Ethereum Wallet.

När du säljer fungerar det likadant, men åt andra hållet. Eftersom priset varierar dagligen visas alltid den nuvarande valutakursen för dig innan du genomför ett köp.

Coinbase är helt enkelt en säker online plattform här för dig som snabbt vill komma igång.

 

Coinbase Pro

Coinbase har även utvecklat en mer avancerad produkt som heter Coinbase Pro. Det är en trading plattform för digitala valutor som passar den som handlar väldigt frekvent med kryptovalutor. På Coinbase Pro kan man se grafer och orderböcker i realtid med detaljerad information.

Det går bra att använda tjänsten som svensk och avgifterna är 0% på så kallade “maker orders” och 0,30% på “taker orders”.

Varför du ska välja Coinbase

Coinbase finns i 32 länder världen över, och är ett mycket smidigt sätt att handla med kryptovalutor. All digital valuta som Coinbase inrymmer är dessutom försäkrad.

Det innebär att om det skulle inträffa något som skulle kompromissa säkerheten på det digitala lagringsutrymmet och du som kund förlorar tillgångar, kommer detta att ersättas till fullo.

Mindre än 2% av tillgångarna finns online, majoriteten lagras i fysiska valv runt om i världen.

Allt för att du och det du äger ska vara så säkert som möjligt.

Alla transaktioner sker direkt så du kan sköta dina affärer snabbt, men du har även möjlighet att schemalägga inköp och försäljning av valuta, så som varje dag, vecka eller månad under en tidsperiod.

Detta passar dig som till exempel vill investera i kryptovaluta under en längre tid, eller vill avsätta en del av din inkomst varje månad till din digitala plånbok.

Coinbase är ett välrenommerat företag som det har skrivits om i bland annat Forbes, Wall Street Journal och är ett utmärkt sätt att börja handla med digital valuta.

Coinbase

10

Användarvänlighet

10.0/10

Säkerhet

10.0/10

Betalningsmetoder

10.0/10