Om CEX.IO – En avancerad Bitcoin Exchange för trading

CEX.IO grundades i London år 2013, och var världens första Bitcoin cloud mining leverantör. Det har idag blivit en multifunktionell plattform med över en miljon användare som dagligen handlar med kryptovaluta. Det här är en digital plattform för dig som önskar ett lite mer avancerat alternativ för kryptovaluta trading.

  • Utbud av kryptovalutor: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Bitcoin Gold, DASH, XRP (Ripple), XML (Stellar), Zcash, QASH
  • Öppettider för handel: Dygnet runt
  • Accepterade betalningsmetoder: Banköverföring, VISA, Mastercard

Företaget erbjuder flera olika möjligheter att investera i olika valutor genom både sin hemsida, en mobilapp, WebSocket och REST API. CEX.IO accepterar svenska kunder.

Plattformen har en användarvänlig design.  Således passar CEX.IO både nybörjaren som vill testa på att använda en digital plånbok, såväl som den erfarne tradern.CEX.IO har ett otroligt gott rykte när det kommer till säkerhet, det är en handelsplats som aldrig har blivit hackad och värderar sina användares förtroende högt.

köpa ethereum cex.io
CEX.IO webbplats.

Användarvänlighet

CEX.IO är en global aktör och erbjuder flertalet olika betalningsmöjligheter. Kombinerat med en hjälpsam support som är tillgänglig 24 timmar om dygnet har det bevisats gång på gång att det är en otroligt stabil plattform för kryptovaluta och Ethereum trading.

Företaget värnar om säkerheten för både dina tillgångar och din data.

CEX.IO erbjuder handel med både Bitcoin och Ethereum. CEX.IO tar din personliga trygghet på mycket stort allvar. De har en rad olika säkerhetsåtgärder och verifikationsprocesser som försäkrar att både din personliga information och dina tillgångar är skyddade.

Hemsidan är tydligt utformad och det gör det enkelt att både komma igång, samt att sedan hålla uppsikt över ditt konto.

Om du föredrar att sköta din digitala plånbok från mobilen så kan du ladda ner CEX.IO mobilapplikationen, som fungerar på både iOS och Android.

Så fungerar CEX.IO

Du skapar ett konto hos CEX.IO Sverige genom att registrera din epostadress, helt utan avgifter. Efter att ha överfört pengar till ditt konto i antingen dollar eller euro kan du sedan enkelt komma igång med att köpa eller sälja Ethereum,Bitcoin eller andra digitala valutor.

Om du är en erfaren trader så finns också möjligheten att ansluta dig till över 1 miljon aktiva traders och använda tradingfunktionen på CEX.IO.

Där kan du analysera prisskillnaderna, lägga in ordrar, följa din orderhistorik samt ladda ner avancerade rapporter.

Det finns ett antal olika sätt att verifiera ditt konto och identitet, för att du snabbt ska kunna komma igång. Detta gör det möjligt för dig som är nyfiken på kryptovaluta att testa på handel, utan en massa onödiga extra steg.

Om du önskar att handla med större summor kan du verifiera din identitet med personlig information samt skicka in godkända id-handlingar, allt för att minimera risken för bedrägeri. För att snabba upp processen av uttag och insättningar kan du även koppla ett bankkort till ditt konto på CEX.IO.

Efter att du har gett din kortinformation och verifierat att du är kortägaren kan ditt kort börja användas för snabbare transaktioner. Det går även att koppla flera olika kort till ditt konto. Tack vare PCI DSS-certifikat garanteras att all din information är skyddad.

Besök CEX.IO för att skapa ett konto gratis, det går snabbt att komma igång.

Varför du ska välja Cex

CEX.IO är ett otroligt pålitligt företag och väldigt användarvänligt för dig som vill börja bygga upp din Ethereum plånbok. Hemsidan går att använda i 99% av världens länder, och 24 delstater i USA.

Med fullt skydd mot DDoS attacker och krypterad data är säkerhetsnivåerna höga, och garanterar dina tillgångars trygghet.

Du kan även aktivera Two-Factor Authentication via Google Authenticator för ökad säkerhet. Över en miljonanvändare världen över brukar CEX.IO för att köpa och sälja kryptovaluta, med smidigheten av Visa/Mastercard, PayPal eller banköverföring.

Servrarna är tillgängliga till 99.999%, du kan således köpa och sälja kryptovaluta precis när det passar dig.

cex.io

9.3

Användarvänlighet

10.0/10

Säkerhet

10.0/10

Betalningsmetoder

8.0/10