Cex.io recension

Om Cex

CEX London grundades år 2013, och var världens första Bitcoin cloud mining leverantör. Det har idag blivit en multifunktionell plattform för att handla med kryptovaluta. Företaget erbjuder flera olika möjligheter att investera i olika valutor genom både sin hemsida, en mobilapp, WebSocket och REST API. Varje kund har en unik ingångspunkt, således passar CEX.io både nybörjaren som vill testa på att använda en digital plånbok, såväl som den erfarne tradern. CEX.io har ett otroligt gott rykte när det kommer till säkerhet, det är en handelsplats som aldrig har blivit hackad och värderar sina användares förtroende högt.

Öppna konto gratis här hos Cex.io som accepterar svenska kunder.

Användarvänlighet

CEX.io är tillgängligt över hela världen samt har flertalet betalningsmöjligheter. Kombinerat med en hjälpsam support som är tillgänglig 24 timmar om dygnet har det bevisats gång på gång att det är en otroligt stabil plattform som värnar om säkerheten för både dina tillgångar och din data. CEX.io erbjuder handel med både Bitcoin och Ethereum. CEX.io tar din personliga trygghet på mycket stort allvar, och har en rad olika säkerhetsåtgärder och verifikationsprocesser som försäkrar att både din personliga information och dina tillgångar är skyddade.

Hemsidan är mycket tydligt utformad och gör det enkelt att både komma igång, samt att sedan hålla uppsikt över ditt konto. Om du föredrar att sköta din digitala plånbok från mobilen kan du ladda ner CEX.IO mobilapplikationen, som fungerar på både iOS och Android.

Så fungerar Cex

Du skapar ett konto hos CEX Sverige genom att registrera din epostadress, helt utan avgifter. Efter att ha överfört pengar till ditt konto i antingen dollar eller euro kan du sedan enkelt komma igång med att köpa eller sälja Ethereum och Bitcoin. Om du är en erfaren trader finns också möjligheten att ansluta dig till över 1 miljon aktiva traders och använda tradingfunktionen på CEX.io. Där kan du analysera prisskillnaderna, lägga in ordrar, följa din orderhistorik samt ladda ner rapporter.

Besök Cex.io här för att skapa ett konto gratis, det går snabbt att komma igång.

Det finns ett antal olika sätt att verifiera din identitet, och möjligheterna du har på hemsidan varierar därefter. Detta gör det möjligt för dig som är nyfiken på kryptovaluta att testa på handel, utan en massa extra steg. Om du önskar att handla med större summor kan du verifiera din identitet med personlig information och stödande dokument, allt för att minimera risken för bedrägeri. För att snabba upp processen av uttag och insättningar kan du även koppla ett bankkort till ditt konto på cex.io. Efter att du har gett din kortinformation och verifierat att du är kortägaren kan ditt kort börja användas för snabbare transaktioner. Det går även att koppla flera olika kort till ditt konto. Tack vare PCI DSS-certifikat garanteras att all din information är skyddad.

Varför du ska välja Cex

CEX.io är ett otroligt pålitligt företag och väldigt användarvänligt för dig som vill börja bygga din Ethereum plånbok. Hemsidan går att använda i 99% av världens länder, och 24 delstater i USA. Med fullt skydd mot DDoS attacker och krypterad data är säkerhetsnivåerna höga, och garanterar dina tillgångars trygghet. Du kan även aktivera Two-Factor Authentication via Google Authenticator för ökad säkerhet. Över 700,000 användare världen över brukar CEX.io för att köpa och sälja kryptovaluta, med smidigheten av Visa/Mastercard, PayPal eller banköverföring. Servrarna är tillgängliga till 99.999%, du kan således köpa och sälja kryptovaluta precis när det passar dig.

cex.io

cex.io
10

Användarvänlighet

10.0 /10

Säkerhet

10.0 /10

Betalningsmetoder

10.0 /10