Om BitPanda

BitPanda är en helt automatiserad plattform, baserad i Wien som erbjuder blixtsnabba transaktioner och en kundservice i världsklass. Köp enkelt Ether som svensk kund från BitPanda genom att besöka deras webbsida.

  • Utbud av kryptovalutor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Ripple, Dash, Komodo, Bitcoin Cash, Eos, Pantos. Arbetar aktivt med att lägga till fler.
  • Öppettider för handel: Dygnet runt
  • Accepterade betalningsmetoder: Giro pay, EPS, Mastercard, Neteller, Banköverföring, Skrill, Sofort, VISA

 

BitPanda är det mest populära europeiska företaget för handel med kryptovaluta som Bitcoin och Ethereum. De tre grundarna av BitPanda var universitetsstudenter med lång erfarenhet av handel med digital valuta.

De var passionerade och väldigt insatta i både blockchainteknologi och kryptovaluta, men de upplevde svårigheter med att köpa och sälja Bitcoin inom EU. För att råda bot på detta bestämde de sig i oktober 2014 helt enkelt för att starta eget!

Företaget växer så det knakar med flera unga talanger som jobbar inom teknik och design såväl som marknadsföring och kommunikation. För den som inte vill sluta med att endast använda kryptovalutor finns det gott om anställningsmöjligheter för både systemutvecklare och programmerare.

köpa ethereum bitpanda

Användarvänlighet

BitPanda är otroligt enkelt att komma igång med. Eftersom hela köp- och säljprocessen är automatiserad är den både snabb och effektiv. Att köpa Ethereum går enkelt med BitPanda.

Tjänsten är tillgängligt 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och det finns 10 olika sätt att utföra betalningar med.

BitPanda säljer Bitcoin, Dash, Litecoin och Ethereum. Företaget har för avsikt att så småningom öka sitt utbud av kryptovalutor, och kommer att göra så genom att lyssna på sina användare och följa de önskningar som är bredast representerade.

Så fungerar BitPanda

Du börjar med att registrera ett konto hos BitPanda med din epostadress. Därefter väljer du ett lösenord. Sedan följer en rad olika verifikationer, allt för att ditt användande av din digitala Ethereum plånbok ska bli så tryggt och säkert som möjligt.

BitPanda erbjuder flera olika verifikationsmetoder. Du kan verifiera din identitet med din epostadress, om du enbart vill sälja valuta omvandlat till Bitcoin. Med en verifikation med ditt mobilnummer har du möjlighet att köpa kryptovaluta, till ett värde av 50 euro per dag.

Total frihet får du genom att verifiera dig med en id-handling. Du får då tillgång till alla BitPandas funktioner, och du kan handla kryptovaluta med ditt kredit- eller bankkort till ett värde av upp till 350 euro per dag.

BitPanda uppdaterar frekvent sitt utbud av kryptovalutor . Klicka här för att öppna ett konto gratis .

Du kan använda en rad olika metoder för att överföra pengar till ditt konto, till exempel Visa, Mastercard, men även SOFORT-Transfer, NETELLER och Skrill.

Det går även att genom ditt konto föra över valuta till amazon.de, där du kan generera ett presentkort som går att använda på Amazon.

Varför du ska välja BitPanda

BitPanda lanserades från början som Coinimal och företaget vann ett startup-pris i oktober 2016. Företaget har sedan dess blivit ett välkänt namn inom världen av digitala plånböcker, och har ett mycket högt förtroende bland sina användare.

BitPanda erbjuder väldigt låga avgifter, och de är inräknade i priset när du köper och säljer så du behöver inte tänka på det utan det beräknas automatiskt åt dig.

BitPanda ger dig möjligheten att inte bara handla med kryptovalutor, men även att förvara dina Ethereum i en Ethereum-plånbok.

BitPanda har även nyligen lanserat en spännande funktion som kallas BitPanda to Go. Det ger dig möjligheten att köpa tillgänglig kryptovaluta på postkontor, och omvandla kontanter till din valda valuta.

Du erhåller då en kod och allt du behöver göra är att verifiera ditt konto via email, välja vilken valuta du vill ha och inom minuter kommer det synas på ditt konto. Än så länge är denna funktionen endast tillgänglig i Österrike, men det finns planer på att expandera inom Europa.

Med tanke på vilken takt BitPanda växer i så kommer det nog inte dröja länge innan användare hos BitPanda Sverige får ta del av detta också.

BitPanda

10

Användarvänlighet

10.0/10

Säkerhet

10.0/10

Betalningsmetoder

10.0/10